Gensereamp; esprit Udsalg Maternity Esprit Kjoler Dame esprit Kvinder Nettstedet JumperGrape Til anerkjente Cardigans CdBtQrshx
Veileder for kommunens tilsyn med miljørettet helsevern. Regelverk, metodikk og saksbehandling

​Veilederen er ment som et praktisk og faglig hjelpemiddel som kan bidra til at kommunene utfører tilsynsoppgavene i miljørettet helsevern på en enhetlig og koordinert måte.

Tema for denne veilederen er kommunens (konkrete) tilsyn eller kontroll med om de som har ansvar for offentlig og privat eiendom og virksomhet følger lovgivningen om miljørettet helsevern. Overordnet tilsyn, som områdeovervåking o.l., omtales mer perifert.

Miljørettet helsevern omfatter de faktorer i miljøet, både positive og negative, som til enhver tid direkte eller indirekte kan ha innvirkning på helsen. Disse omfatter bl.a. biologiske, kjemiske, fysiske og sosiale miljøfaktorer. Miljørettet helsevern er regulert i kap 3 i lov om folkehelsearbeid (folkehelseloven) og mer utfyllende forskrifter.

Fant du det du lette etter?​
Design Fashion Kjole Dame de Fleste Bukser Grå ChinosKaki esprit edc Esprit Jakke Rj45LAq3
Så bra. Fortell oss gjerne hva du var fornøyd med.

Hva kom du hit for å gjøre?

denim Herre Klær Maple Denimamp; Tskjorter Cardigans Supply vogue TreningsbukserBlack Gensere Topper Lauren Ralph Bukser denim yNOmnwv80