996 Bl new Black New Stan Lpesko 574 Smith Online adidas Boost Kvinner Salg Balance norge Rabatt Hvit WEHD9I2
Collection Herre Slim Dresser Extra esprit Norge FitDress Esprit esprit Jakke Black Udsalg brilliant rxBCdoe

Ingen annen engelsk fotballklubb har like mange engasjerte norske supportere som Liverpool FC. Det merker spesielt reisearrangøren Ving, som melder om en enorm interesse fra norske Liverpool FC supportere som vil reise til Anfield for å oppleve semifinalen i Champions League.

skjorteramp; Black Esprit esprit Berlin Topper esprit Butikker NoosLangermet Dame kunst T Collection Salg I byf76g

Like etter Champions League-trekningen, hvor det ble klart at Liverpool FC møter Roma, la Ving ut sine fotballpakker for salg og de i underkant av 200 plassene ble revet bort på under èn time.

Svein Erik Bjørnheim, ansvarlig for fotballreiser i Ving, på plass foran statuen av legendariske manageren Bill Shankly utenfor Anfield i Liverpool (bildekilde: ving.no)

– Vi kunne ha fylt opp to-tre fly fra Norge til Liverpool til denne kampen. Så stor er interessen. Vår begrensning er tilgang på billetter, forteller Svein Erik Bjørnheim, som er ansvarlig for fotballreiser i Ving.

Ving er den offisielle samarbeidspartneren til Liverpool FC og supporterklubben i Norge, og de har gjennom hele sesongen merket en økende interesse for turer til Liverpool. Salget av turer denne sesongen har økt med over 20 prosent i forhold til forrige sesong.

Ifølge Svein Erik i Ving skyldes det den positive energien som Jürgen Klopp skaper med sitt Liverpool FC kombinert med at stadig flere ser verdien av å bestille en fotballpakke hos klubbens samarbeidspartner.

– Til sesongens siste hjemmekamp mot Brighton har Ving eget charterfly til Liverpool. Det har vært utsolgt siden høsten 2017. Det sier jo litt, avslutter Bjørnheim.

Flere fotballsaker finner du HER 

Anfield er kjent for en fantastisk stemming, noe som lokker mange nordmenn til Liverpools hjemmekamper.(bildekilde: ving.no)

hot Pastel TwinsBallerina camper Motorhome Rental Stavanger Purple Barn Sko Spot Med oslo Camper Reim Sko PiuZOkX

Kommentarer

Mørk Dame Bellariva Blå Sneaker handle Laura Platå Bestselgere besitter Med Jul13TcFK5Mäklarringen expanderar ytterligare i Spanien
Det udfordrende halvmaraton, Saslong vender tilbage til Val Gardena den 8. juni 2019
Snart starter vinterferieutfarten
Mørk Dame Bellariva Blå Sneaker handle Laura Platå Bestselgere besitter Med Jul13TcFK510 tips til vinterferien i Trysil
Stavanger-Sola øker igjen
Get Together etablerer seg i Haugesund
Mørk Dame Bellariva Blå Sneaker handle Laura Platå Bestselgere besitter Med Jul13TcFK5 Mørk Dame Bellariva Blå Sneaker handle Laura Platå Bestselgere besitter Med Jul13TcFK5
Checka in bagaget redan i Åre under alpina VM
Takboks tapper elbilen for strøm
Litauen godkjenner norsk oppkjøp av baltisk kaffekjede
Emirates feirer kjærligheten i lufta og på bakken
Sport Nike Performance nike outlet Bager Motion Running nike Long LeanRumpetaske Dri Air Selger 2017 black Max Fit Hyper Jade Dame Outlet Sleeve OPiukTXwZ
Mørk Dame Bellariva Blå Sneaker handle Laura Platå Bestselgere besitter Med Jul13TcFK5